Vés al contingut

SLAS

SLAS Europe 2023 se celebra a Brussel·les del 22 al 26 de maig amb el lema “Science Set in Motion”. SLAS és l'associació professional internacional d'investigadors dels sectors acadèmic, industrial i públic, i de desenvolupadors i proveïdors de tecnologia i eines d'automatització de laboratori.

A l'esdeveniment hi participen investigadors, així com empreses especialitzades en solucions d'automatització de tecnologia de laboratori. La conferència i exposició comptarà amb quatre temes importants centrats en les ciències de la vida i el seu impacte global: biologia revelada, fronteres en tecnologia, donant forma al futur de la terapèutica i la bioemprenedoria a Europa.


Convocatòria per la delegació d'empreses espanyoles a SLAS Europe 2023

AseBio, gràcies al suport d'ICEX Espanya Exportació i Inversions (a través del Pla Sectorial 2023), organitza una delegació d'empreses espanyoles al proper SLAS Europe 2023. Fins a 10 empreses espanyoles podran participar sense cost de registre, podent optar a formar part de la delegació les empreses biotech, inversors biotech i centres de recerca. S'atorgarà un registre per empresa, que serà assignat per rigorós ordre de sol·licitud a les 10 primeres entitats que ho sol·licitin.

Per sol·licitar participar a la delegació cal que ens envieu el formulari adjunt emplenat a la persona de contacte, Stuart Medina (smedina@asebio.com). La data límit per fer la sol·licitud és el 12 d'abril

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.