Vés al contingut

European Commission

'SMEs Go International Technical Assistance Facility és un servei de suport únic prestat per la Comissió Europea per als projectes seleccionats relacionats amb la ‘European Strategic Cluster Partnership for Going International’ (ESCP4i) i la H2020 INNOSUP-1 Initiative. Hi haurà dues sessions sense cita prèvia per a les PIMES el divendres 16 d'octubre (11.00 CET), i/o el dilluns 19 d'octubre (15.00 CET). Si té alguna pregunta sobre la convocatòria o sobre com omplir la seva sol·licitud, pot registrar-se aquí.

L'objectiu de "pimes Go International" és facilitar la internacionalització i l'ampliació dels esforços de les PIMES europees mitjançant la prestació de serveis d'assessorament a 25 projectes seleccionats. Depenent del mercat i de país a què es dirigeixi el projecte, els beneficiaris es beneficiaran de la combinació més adequada de suport d'experts empresarials i jurídics.

La visió d'aquest servei és donar suport a les PIME a:

  • CRÉIXER - aprofitar el potencial de les PIMES europees a través d'un suport d'assessorament directe a mida;
  • CONNECTAR - aprofitant la internacionalització de les pimes europees mitjançant l'establiment d'associacions amb organitzacions de tercers països.
  • TRANSFORMAR - donar suport a les PIMES europees a diversificar, innovar i generar ocupació.

La convocatòria de candidatures per a ‘SMEs Go International Technical Assistance Facility està oberta fins al divendres 23 d'octubre a les 18:00 CEST.

Més informació

> Registrat

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.