Vés al contingut

Del 2 al 7 de Juny se celebra el GRC Systems Aging, és una conferència científica internacional de primer ordre centrada en avançar en les fronteres de la ciència a través de la presentació d'investigacions d'avantguarda i inèdites, prioritzant el temps per a la discussió després de cada xerrada i fomentant les interaccions informals entre científics de totes les etapes de la carrera a  l’hotel Rey Don Jaime Grand Hotel a  l’Avinguda de l'Hotel a Castelldefels, Barcelona.

Amb l'objectiu d'integrar i pol·linitzar coneixements, la conferència presenta ponències, tallers i sessions que aborden diversos aspectes d'aquests temes. L'esdeveniment promou la discussió i el lliure intercanvi d'idees, fomentant un entorn on científics de diversos camps poden col·laborar i generar noves perspectives. 

La conferència Systems Aging 2024 representa una oportunitat única per a aprendre sobre els últims avenços en l'envelliment i la longevitat, connectar amb investigadors líders en el camp i contribuir a l'avanç del coneixement en aquesta àrea crucial.

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.