Vés al contingut

Els dies 12 i 13 de desembre torna el Tech Spirit 2023, la cita ineludible per a startups, empreses tecnològiques, emprenedors i inversors. Sota el lema “The tech side of life”, els participants podran compartir reflexions, converses i espais de trobada centrats en l’impacte de la intel·ligència artificial, la inversió pública i privada, la computació quàntica, les deep tech o la innovació oberta.

Tech Barcelona, l'associació privada sense ànim de lucre que agrupa més de 1.200 emprenedors, startups, inversors i corporacions i vertebra l'ecosistema digital i tecnològic de Barcelona, és l'encarregada d'organitzar aquest esdeveniment de referència de la comunitat innovadora local amb una mirada i ambició global. 

 

Participació de Biocat al Tech Spirit 2023 

Dimecres 13 de desembre a les 9h al Tech Barcelona Stage, Biocat coordinarà la keynote “Joining a cross-tech future (with AI)” amb Björn Arvidsson, Director de STUNS Life science (una Fundació que treballa per a promocionar el sector de les ciències de la vida i la salut a la regió d'Uppsala, Suècia). Arvidsson parlarà sobre com es transformen o es desenvolupen les noves tecnologies com la intel·ligència artificial partint de les necessitats sorgides en l'àmbit de la salut. I també explicarà quines estratègies s'estan duent a terme a Suècia per a connectar tots els ecosistemes de cara a respondre les necessitats dels pacients.

A continuació, tindrà lloc la taula rodona “Pioneering the change” on participaran: 

  • David Moner (Veratech for Health) 
  • Elena Santana (Naru Intelligence)
  • Taryn Andersen (Impulse4Women) 

Presenta i modera la sessió – Montse Daban, directora d'Anàlisi Estratègica i Relacions Internacionals de Biocat.

La sessió tindrà lloc també al Tech Barcelona Stage.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.