Vés al contingut

Tech Barcelona

Els dies 30 de novembre i 1 de desembre torna el Tech Spirit Barcelona, l'esdeveniment de referència de la comunitat innovadora local amb una mirada i ambició global. És el punt de trobada amb els ponents de primer nivell, els principals referents de l'ecosistema i els continguts rellevants sobre la tecnologia, la innovació i l'emprenedoria.

Tech Barcelona, l'associació privada sense ànim de lucre que agrupa més de 1.200 emprenedors, startups, inversors i corporacions i vertebra l'ecosistema digital i tecnològic de Barcelona, ​​torna a liderar l'organització d'aquest esdeveniment.

En el marc de l'esdeveniment, Biocat organitzarà la taula rodona Hidden tips for success in healthcare el dia dimecres 30 de novembre de 12:30h a 13:15h. Aquesta sessió reunirà un grup d'emprenedors de diverses startups que estan contribuint a l'escalada del sector de les ciències de la vida i la salut a Barcelona. Des de la biotecnologia fins a les tecnologies mèdiques i de la salut; els ponents compartiran consells  i best practices sobre la presa de decisions, la detecció de noves oportunitats de mercat, el tracte amb els inversors, l'atracció de talent, la tria d'objectius empresarials i tot l'aprenentatge de valor de cara a emprendre. 


Presenta i modera la sessió – Montse Daban, directora de Política Científica i Internacionalització de Biocat

  • Valerie Vanhooren, CEO i Cofundadora d'Ona Therapeutics
  • Anna Maiques, CEO i Cofundadora de Neuroeletrics
  • Marc Martinell, CEO i Cofundador de Minoryx Therapeutics
  • Frederic Llordachs, CEO i Cofundador de Doctomatic
  • Markus Wilhelms, CEO i Cofundador  d'UsMima (Mowoot)
  • Pau Rodríguez, CEO de MeThinks

Assistiràs a una sessió única on  aquests professionals del sector compartiran els seus consells de primera mà per primera vegada.

Hora: 12:30h a 13:15h

Lloc: Casa Llotja, saló dels Cònsols (Tech Barcelona Stage)

Més informació

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.