Vés al contingut

Transfiere, Fòrum Europeu per a la Ciència, Tecnologia i Innovació, celebrarà la seva tretzena edició els dies 20, 21 i 22 de març al FYCMA (Palau de Fires i congressos de Màlaga) amb l'objectiu de compartir coneixement científic i tecnològic, connectar l'ecosistema R+D+i espanyol amb l'àmbit global i vincular ciència i empresa. 

La trobada consolida un programa desenvolupat al llarg de tres dies i treballa ja en la incorporació de novetats com la creació d'una zona de demandes tecnològiques i necessitats del mercat o la participació d'una universitat convidada. 

En aquest sentit, la trobada tornarà a donar protagonisme a les empreses emergents en la quarta edició de l’Open Call for Startups, on companyies de diferents països amb projectes en matèria de deep tech tindran l'oportunitat d'augmentar la seva visibilitat davant inversors nacionals i internacionals experts en el sector. 

L'esdeveniment continua amb el seu suport a la divulgació científica amb la convocatòria de l'IX Premi de Periodisme “Foro Transfiere”, en el qual es reconeixeran les millors aportacions de l'àmbit periodístic a la difusió de la ciència, la tecnologia i la innovació.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.