Vés al contingut

BioXClusters

El proper 11 de maig, l'aliança de clústers europeus BioXClusters, de la qual Biocat és membre, organitza el webinar "Fer negocis al Japó" per facilitar informació rellevant sobre aquest país. Hi participaran experts en el mercat biotec japonès així com casos d’èxit d’empreses europees que hi han fet negocis, entre elles la catalana SOM Biotech.

El Japó és un país líder en el desenvolupament de tecnologies aplicables a la salut i un dels mercats biotec més rellevants en l’entorn internacional, del qual s’espera un creixement del 6.8% fins el 2026.

El proper mes d’octubre tenen lloc al país dos grans esdeveniments: Osaka Partnering Event i BioJapan, fira on hi participen anualment unes 1.500 empreses internacionals, i que representa una gran oportunitat per a les empreses europees volen explorar oportunitats al mercat nipó. Si esteu interessats en assistir-hi a BioJapan, tant l’EU Japan Center i l’ICEX proporcionaran ajudes a les empreses que vulguin anar. Obtindreu més detalls d'aquestes ajudes durant el webinar


Programa

Fer negocis al Japó

Fabrizio Mura, Centre UE-Japó i Stefan Sandström, BioSector

  • Sector de les ciències de la vida al Japó
  • Desafiaments i millors pràctiques per a les PIMES europees per aconseguir l'èxit

Experiències compartides de biotecnologia

  • Raul Insa, CEO SOM Biotech
  • Nico Foraz, CEO CTI Biotech
  • Thomas Bruckdorfer, CSO i VP de desenvolupament de negocis, Iris Biotech


Més informació

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.