Vés al contingut

Biocat

El pròxim 11 de maig de 9:30  a 10:30h Biocat organitza un webinar informatiu online sobre l'edició 2022 del programa CRAASH Barcelona, que començarà al setembre de 2022. 

En el transcurs del webinar, Markus Wilhelms, co-fundador de Mowoot, parlarà de "Life lessons for first-time entrepreneurs". Posteriorment Pilar Puig, Senior Project Manager de Biocat, farà una presentació del programa, els criteris d’elegibilitat, el procés d’aplicació i respondrà els preguntes que els assistents tinguin sobre CRAASH Barcelona, el programa d'acceleració que ajuda investigadors i emprenedors a llançar al mercat innovacions en l'àmbit healthtech de la mà de l'acceleradora CIMIT (Boston). 

La inscripció al webinar és gratuïta i es pot fer a través d'aquest enllaç. També tindràs la possibilitat d'assistir a un segon webinar el dijous 7 de juny de 16:00 a 17:00h. Et pots inscriure en el mateix enllaç

El proper 26 d'abril obrirem la convocatòria de projectes healthtech per a CRAASH Barcelona 2022. Si tens un projecte tecnològic emergent i punter basat (o vinculat) a la BioRegió de Catalunya i vols llançar-lo al mercat, presenta la teva proposta abans del 26 de juny i foma't amb experts del CIMIT.

Més informació:

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.