Vés al contingut

Biocat

El pròxim 7 de juny de 16:00 a 17:00h Biocat organitza un webinar informatiu online sobre l'edició 2022 del programa CRAASH Barcelona, que començarà el setembre de 2022. 

Durant la sessió "Pivotant 180 graus", Sira Mogas alumni de CRAASH Barcelona i CEO de KOA Biotech (abans Keycatch), parlarà sobre el seu pas pel programa, com l'ha a ajudat a l'hora de crear la seva empresa i com va aconseguir trobar el market/product fit del seu projecte. També participarà Pilar Puig, Senior Project Manager de Biocat, que farà una presentació del programa, els criteris d’elegibilitat, el procés d’aplicació i respondrà els preguntes que els assistents tinguin sobre CRAASH Barcelona, el programa d'acceleració que ajuda investigadors i emprenedors a llançar al mercat innovacions en l'àmbit healthtech de la mà de l'acceleradora CIMIT (Boston). 

La inscripció és gratuïta i es realitzarà mitjançant la plataforma Zoom. Els detalls de connexió s'enviaran el matí de l'esdeveniment i es pot fer a través d'aquest enllaç. Si tens un projecte tecnològic emergent i punter basat (o vinculat) a la BioRegió de Catalunya i vols llançar-lo al mercat, presenta la teva proposta abans del 26 de juny infoma't amb experts del CIMIT.

Més informació:

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.