Vés al contingut

Biocat

El pròxim 20 de maig de 17:00 a 18:00 tindrà lloc el webinar informatiu del nou programa d'introducció a la emprenedoria Ignite·Health Barcelona.

La trobada, que se celebrarà en format virtual a través de la plataforma Zoom, comptarà amb la participació de l'Àuria Albacete, Innovation Project Manager a Biocat, qui presentarà i resoldrà totes les qüestions i dubtes que puguin sorgir sobre el nou programa.

La inscripció al webinar és gratuïta i es pot fer a través d'aquest enllaç. Si aquesta data no t'encaixa, es realitzarà diverses vegades en dates diferents:

  • Webinar 1 - Dijous, Maig 20, 2021
  • Webinar 2 - Dijous, Juny 17, 2021
  • Webinar 3 - Dijous, Juliol 15, 2021

Sobre Ignite·Health Barcelona

La nova iniciativa és una formació intensiva d’introducció a l’emprenedoria i l’innovació específica pels professionals del sector de ciències de la vida i la salut que compta amb el suport de l'EIT Health. Seguint la metodologia base del programa d·HEALTH (el biodisseny), els participants desenvoluparan una idea de negoci per trobar una solució viable en els camps de la cardiologia, la pneumologia i la Covid-19 - Unitats de Pacients Crítics (UCI). Més unformació sobre el programa.

Més informació:

Inscripció al webinar

> Ignite·Health Barcelona

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.