Vés al contingut

Terrapinn

El World Vaccine Congress Europe 2022 se celebrarà del 11 al 14 d'octubre al Palau de Congressos de Barcelona (Fira Barcelona – Montjuïc). L'esdeveniment, organitzat per Terrapinn, s'ha convertit en la trobada dedicada a vacunes més gran i consolidada del món i consta d'una sèrie de conferències on experts tractaran temàtiques com las vacunes veterinàries o la immuno-oncologia. 

Cada any, el congrès reuneix els professionals i les empreses que estan canviant el futur de les vacunes i ofereix l'oportunitat d'aconseguir contactes de qualitat i noves oportunitats de negoci. La conferècia ofereix un entorn únic per conèixer els VC que busquen oportunitats en fase inicial, així com empreses farmacèutiques, biotecnològiques, de ciències de la vida i la salut, institucions acadèmiques, consorcis governamentals  i empreses bioinformàtiques.

Open Call

World Vaccine Congress Europe ha llançat una convocatòria que ofereix places limitades a les startups més destacades per a disposar d'un espai gratuït d'un metre quadrat, dues entrades gratuïtes amb possibilitat de realitzar reunions 1 to 1, assistir a recepcions de negoci i gaudir de visibilitat als materials de comunicació de tot el congrès.

Accedeix a la convocatòria

Descomptes per a les empreses i entitats de la BioRegió

Les entitats de la BioRegió poden gaudir d'un 20% de descompte mitjançant el codi Biocat20 en el moment del registre.

Més informació

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.