Vés al contingut

El World Vaccine Congress és una sèrie de conferències i exposicions  que han crescut fins a convertir-se en les reunions sobre vacunes més grans i establertes a tot el món des de l'any 2000. El World Vaccine Congress Europe tornarà a l'octubre de 2024 reunint experts de la indústria de les vacunes. El congrés acollirà més de 3000 assistents, 280 ponents, més de 150 expositors i moltes start-ups al llarg de 4 dies.


Aquest congrés se centra en els següents temes principals:

  • Desenvolupament de Vacunes: Noves tecnologies i enfocaments en el desenvolupament de vacunes per a malalties infeccioses i cròniques.
  • Assaigs Clínics: Estratègies i metodologies per dur a terme assaigs clínics efectius.
  • Fabricació i Producció: Innovacions en la producció de vacunes, incloent-hi tecnologies de bioprocessament.
  • Regulació i Polítiques: Actualitzacions en les polítiques reguladores i el seu impacte en el desenvolupament i distribució de vacunes.
  • Vacunes Emergents: Investigació i desenvolupament de noves vacunes per a malalties emergents i reemergents.

Aquest congres ofereix una plataforma perquè científics, investigadors, professionals de la indústria, reguladors i altres parts interessades es reuneixin, intercanviïn coneixements i discuteixin les últimes tendències i desafiaments en aquest camp vital. A més, inclouen presentacions, taules rodones, tallers i oportunitats de networking.

Aquests esdeveniments són crucials per a aquells que estan involucrats en el desenvolupament de vacunes, proporcionant una visió integral dels avenços científics, reguladors i comercials en aquestes àrees.
 

Registre

Entrades gratuïtes per les empreses i entitats de la BioRegió

Tant les empreses com entitats que formen part de la BioRegió de Catalunya, poden gaudir d'entrades gratuïtes.

Clica aquí!
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.