Vés al contingut

ASEBIO, Plataforma de mercados Biotecnologícos, Medicamentos innovadores, NANOMED, Plataforma española innovación tecnología sanitaria.

La XIII Conferència Anual de les Plataformes Tecnològiques de Recerca Biomèdica: Medicaments Innovadors, Nanomedicina, Tecnologia Sanitària i Mercats Biotecnològics, arriba a Barcelona els dies 9 i 10 de març de 2020.

En els darrers anys Espanya ha millorat en investigació biomèdica gràcies a l'impuls de la cooperació del sistema sanitari amb la indústria biofarmacèutica. Però s'han de redissenyar noves estratègies per mantenir i reforçar el lideratge en aquesta matèria en un context internacional de forta competència.

El territori necessita una estratègia nacional que promogui l'R+D per aprofitar tot el potencial dels investigadors, les empreses, els centres de recerca amb la finalitat de crear valor social i econòmic.

La conferència té un preu de 150 € i cal registrar-se abans del 2 de març del 2020. Els estudiants i joves investigadors poden aconseguir les credencials de forma gratuïta (places limitades) presentant el DNI el dia de la conferència.

Més informació:

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.