Vés al contingut

Eurecat, Hospital Clínic

Barcelona acollirà el proper 18 de setembre la quarta edició del XPatient Barcelona Congress, que se centrarà en l’empoderament del pacient i del cuidador per avaluar i millorar les seves experiències i en la tecnologia com a eina per donar suport a la pròpia cura, entre altres aspectes.

Organitzat pel centre tecnològic Eurecat (membre de Tecnio) i l'Hospital Clínic i impulsat per la comunitat XPA Barcelona (Experiència del Pacient), el congrés abordarà també noves vies per afavorir que pacients i cuidadors juguin un paper central en l'establiment de procediments.

Call for projects:

L’XPatient Barcelona Congress fa una crida a totes aquelles empreses, institucions, startups, emprenedors, grups de recerca, fundacions, etc. que estiguin treballant en iniciatives que millorin l’experiència del pacient o cuidador i tinguin un cas d’èxit, una experiència o una tecnologia per mostrar perquè presentin la seva proposta en el marc del congrés. El Comitè científic seleccionarà les propostes més rellevants que es donaran a conèixer a la comunitat assistencial en ponències individuals o taules de debat.

La convocatòria es tanca el 4 de juliol de 2019.

Més informació:

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.