Vés al contingut

Hospital Clínic, Eurecat, Hospital Universitari Vall d’Hebron i Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS)

Els propers 28 i 29 de setembre de 2022 se celebrarà, en format presencial, el XPatient Barcelona Congress 2022. Enguany se centrarà en els reptes que després de la pandèmia COVID han aflorat en la nostra societat. Hi ha una crisi climàtica, una crisi econòmica i una crisi sanitària, totes tres relacionades entre si, a les quals cal fer front.

En el congrés es donaran a conèixer les conclusions extretes dels tallers i activitats pròpies de l’XPA Barcelona i es convidarà a la comunitat mèdica a participar dels resultats extrets, per tal de fer aflorar les iniciatives i bones pràctiques i ajudar a implementar-les en el sistema de salut.

Presenta el teu projecte: convocatòria oberta

Es fa una crida a la participació a empreses, institucions, startups, emprenedors, grups de recerca, fundacions, etc. que estiguin treballant en iniciatives que millorin l’experiència del pacient o cuidador i tinguin un cas d’èxit, una experiència o una tecnologia per mostrar, perquè presentin la seva proposta en el marc del congrés. El registre a la call for projects està actiu fins al 9 de juny 2022. 

Més informació:

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.