Vés al contingut

Des d'avui i fins el proper 23 de novembre se celebra la tretzena edició de la Setmana de la Ciència (www.setmanaciencia.cat), enguany amb el lema Viu la Ciència! i dedicant la seva temàtica principal a la Terra, en el context de la celebració el 2008 de l'Any Internacional del Planeta Terra promogut per la UNESCO. Seran 10 dies amb més de 400 actes en prop de 100 ciutats de Catalunya per divulgar el coneixement científic i tecnològic. Es calcula que hi participaran unes 10.000 persones.

La inauguració oficial ha estat avui 14 de novembre al Palau del Parlament sota la presidència d'Ernest Benach, president del Parlament de Catalunya; Josep Huguet, conseller d'Innovació, Universitats i Empresa; i Rafael Español, president de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.

La ciència serà la gran protagonista de conferències, taules rodones, cursos, tallers i jornades de portes obertes a museus i centres de recerca que hi haurà al llarg d'aquesta nova Setmana de la Ciència, on una de les activitats més destacades seran les 100 xerrades simultànies que el proper 19 de novembre s'impartiran en diversos centres escolars catalans sota l'eslògan El científic a l'abast

L'objectiu que persegueix la Setmana de la Ciència és difondre la ciència i la tecnologia amb iniciatives i fórmules de comunicació originals i innovadores. El programa cerca fer encara molt més permeables els continguts científics mitjançant tractaments i enfocaments atractius de veritable interès social.

Coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, la Setmana de la Ciència compta amb el suport del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat i de 200 institucions i entitats del Sistema Català de Recerca i Innovació.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.