Vés al contingut

La BIO-Europe Spring Conference (BES), que enguany celebra la seva desena edició, tindrà lloc dels dies 4 a 6 d'abril a la capital sueca d'Estocolm. Es tracta del principal congrés europeu de partnering de la primavera i que cada any organitza EBD Group. L'esdeveniment atrau anualment més de 2.000 delegats d'una cinquantena de països diferents i de més de 1.300 empreses del sector biofarmacèutic, biotecnològic i financer.

Per a l'edició d'aquest any hi ha confirmades, fins al moment, 52 empreses i entitats espanyoles de les quals 20 són catalanes. Destaquen les farmacèutiques EsteveAlmirallGebro PharmaLacer o Reig Jofré, biotecnològiques com GP PharmInkemiaIntelligent PharmaIproteos o Oryzon Genomics i també el fons d'inversió Caixa Capital RiscBiocat també assistirà a l'esdeveniment amb un estand (número #35) a disposició dels membres de la BioRegió de Catalunya, que servirà com a punt de contacte i de distribució de materials promocionals. 

La BES és un dels grans esdeveniments de partnering europeus en l'àmbit de la biotecnologia i les ciències de la vida, i una excel·lent oportunitat per a empreses i entitats d'identificar oportunitats de negoci, trobar nous socis i aconseguir finançament. El seu punt fort són les trobades one-to-one, però també organitza workshops i presentacions d'empreses.

 

Networking, sessions plenàries i presentacions d'empresa

Del programa d'aquest any destaca la sessió plenària de benvinguda a càrrec d'Anna Chrisman, directora executiva d'EBD Group; Karin Wanngård, alcalde d'Estocolm; Anders Lönnberg, coordinador nacional de les Ciències de la Vida a Suècia; i David Thomas, director d'Inversió i Política d'Investigació de la Biotechnology Innovation Organization (BIO).

També hi haurà panells de discussió sobre diferents temàtiques, alguns relacionats amb la gestió d'empreses i el finançament com el titulat The new normal: Effective alternative financingsobre fonts alternatives de capital i que moderarà Steve Dickman –CEO de CBT Advisors– i on hi intervindran Charlotte Brogren –directora general de Vinnova– i Christopher De Souza –director de Broadview Ventures. I d'altres que tracten sobre medicina regenerativa i teràpies avançades com la sessió It's not a mirage: The promise of cell and gene therapy is realque versarà específicament sobre la promesa real de la teràpia gènica.

Del dia 5 d'abril ressalta el workshop titulat How could life science industry capitalize on a life science cluster? on experts del sector explicaran els beneficis de formar part d'un clúster en ciències de la salut i com les empreses en poden treure el màxim profit. L'últim dia del congrés serà el torn per a les presentacions d'empresa, entre les quals destaca la de la farmacèutica catalana Almirall i la biotec Oryzon Genomics. A més, les dues primeres nits es faran recepcions de networking.

 

Descomptes per als membres de la BioRegió

Biocat, en col·laboració amb EBD Group, posa a disposició de les empreses i entitats de la BioRegió de Catalunya que vulguin assistir a la BES un descompte de 200 euros sobre el preu de la entrada. Per a més informació podeu contactar amb Biocat o subscriure-us al llistat de distribució de comunicacions electròniques.

 

Segueix tota la actualitat de la fira a Twitter amb l'etiqueta #BES2016.

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.