Vés al contingut

Un total de 20 empreses i 5 institucions catalanes conformen la delegació catalana, coordinada per Biocat, que participarà a la BIO Philadelphia 2015, la convenció i principal trobada de partnering del sector biotecnològic més important del món.

L’edició d’enguany es durà a terme del 15 al 18 de juny de 2015 a Filadèlfia (Estats Units). L’àrea metropolitana de Filadèlfia acull més de 1.200 empreses, que van des de grans multinacionals de la indústria biofarmacèutica a empreses nacionals amb gran projecció i un alt ritme de creixement. Els expositors que participen a la BIO, doncs, tindran la oportunitat d’arribar a alts executius i decision-makers que assisteixen a la convenció amb l’objectiu de descobrir nous actors de la indústria, forjar col·laboracions i avaluar les tecnologies emergents.

La BioRegió de Catalunya a la BIO 2015

La BioRegió de Catalunya disposarà d’un espai propi dins del pavelló espanyol, que aquest any es troba en un lloc privilegiat situat a una de les entrades principals de la fira i al costat dels principals sponsors d’aquesta. El pavelló espanyol d’enguany és el #booth2301.

Entre les empreses catalanes que hi participen s’hi troben majoritàriament biotecnològiques, com és el cas d’Anaxomics Biotech, Plasmia Biotech, Mitelos, BCN Peptides, Specific Pig, Bionure, Proteodesign, Bioingenium, GP Pharm, Biokit, Oryzon Genomics i farmacèutiques com Gebro Pharma, Laboratorios Salvat, Bioibérica, SOM Biotech i Ability Pharma.

També hi assisteixen altres empreses que ofereixen serveis de consultoria i de desenvolupament de negoci com Trifermed, Insights in Life Sciences (ILS), Spherium Biomed i Oficina Ponti.

Del total d’entitats que formen la delegació catalana, set d’elles tindran un estand propi, mentre que les altres han optat per la modalitat de participació de partnering.

A més de les empreses, a la fira també hi assisteixen 5 institucions catalanes: ACCIÓ, l’agència de la Generalitat de Catalunya per la competitivitat de l’empresa; l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB Barcelona); el Centre de Recerca en Enginyeria Biomèdica (CREB) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), el Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) i el Parc Científic de Barcelona (PCB).

D’altra banda, agrairíem que totes aquelles empreses catalanes que assisteixin a la BIO Philadelphia 2015, encara que no ho facin mitjançant les modalitats de participació que ofereix Biocat, ens ho facin saber per tal de poder afegir-les a la difusió i les comunicacions que es facin de la fira.

La fira en xifres

La gran envergadura de la BIO International Convention i el perfil dels participants garanteixen que les empreses i entitats de recerca que hi acudeixen hi puguin trobar oportunitats de negoci i col·laboracions. L’edició passada, celebrada del 23 al 26 de juny de 2014 a San Diego, va acollir 3.166 empreses i va reunir més de 15.667 delegats de 66 països, 1800 expositors i es van dur a terme 29.145 reunions de partnering. A la BIO 2014, la delegació catalana va comptar amb la participació de 26 empreses i institucions, de les quals sis entitats van comptar amb estand propi.

 

Tota la informació de la delegació catalana a la BIO Philadelphia 2015

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.