Vés al contingut

Un total de 42 empreses i entitats catalanes assistiran a la BIO International Convention la convenció biotecnològica més important a nivell internacional i que enguany tindrà lloc del 6 al 9 de juny al Moscone Center de San Francisco (Califòrnia, Estats Units). Precisament és a l'estat de Califòrnia on es troba un dels principals clústers de ciències de la vida dels Estats d’Units, amb més de 2.600 empreses del sector i una mitjana de 30 empreses anuals de nova creació.

 
Participació catalana a la BIO 2016

La delegació catalana a la BIO 2016, dirigida un any més per Biocat, tindrà un espai propi dintre del pavelló espanyol –que coordina l’ICEX i estarà ubicat molt a prop de la zona Business Forum i al costat dels principals sponsors de la fira.

Entre la participació catalana hi haurà companyies farmacèutiques, biotecnològiques, empreses consultores i de serveis, i organitzacions de recerca. Cinc d'aquestes empreses tindran un estand propi dins del Pavelló de la BioRegió de CatalunyaArchivel PharmaBcn Peptides, Salvat BiotechTrifermed CBDOZeClinics; i Grífols que tindrà un estand propi a la fira, fora del pavelló espanyol. Empreses com BioibéricaBionureGP PharmSalvat BiotechPlasmia Biotech o Oryzon Genomics, són fidels a la fira i ja fa més de cinc anys que hi participen. Altres repeteixen després d’haver assistit per primer cop a la darrera edició, és el cas de Molomics, el VHIR o Som Biotech; i per últim n'hi ha que s'estrenen: com ZeClinics (que a més ho fa amb estand propi), DBGen, l’Institut Germans Trias i Pujol (IGTP) i IDP Pharma.

La novetat d'aquest any és que la participació inclou l’entrada Convention Acces & Partnering, que permet accedir al sistema de partnering i concertar reunions al Business Forum, a més de donar accés a tot el programa de la fira. El partnering, a més, s’amplia a tres dies i mig, i començarà el mateix dilluns 6 de juny. 

 
La fira més important del sector

La BIO és una gran oportunitat per arribar a alts executius i decision-makers, descubrir nous actors i forjar col·laboracions. De fet, les reunions one-to-one són el punt fort de l’esdeveniment, ja que cada any bat xifres rècord. L’edició de l’any passat va propicar gairebé 30.000 reunions de partnering entre les més de 3.100 empreses participants.  

L’activitat del sector a Califòrnia es concentra, sobretot, a les zones de San Francisco i San Diego, destacant en els àmbits dels productes biofarmacèutics, biotecnologia industrial, biocombustibles o dispositius mèdics i de diagnòstic, entre d’altres.

Per a més informació podeu consultar la pàgina de la BIO San Francisco del web de Biocat, i el catàleg de la BioRegió de Catalunya a la BIO 2016 on trobareu totes les empreses participants classificades per sector.

 

Notícies relacionades

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.