Vés al contingut

La biotecnològica catalana AB Therapeutics, filial independent d’AB-Biotics focalitzada en el desenvolupament de nous fàrmacs, acaba d’incorporar José Alfón, fins ara líder de Projecte a Palau Pharma, com a nou director de Desenvolupament de la companyia. 

Amb aquesta incorporació, AB Therapeutics completa el seu equip format per científics de dilatada experiència internacional. La missió d’Alfón serà dirigir el recentment iniciat desenvolupament preclínic del fàrmac experimental contra el càncer amb el què actualment treballa la companyia, i dur-lo fins a la fase clínica. 

José Alfón, de 43 anys, és llicenciat en Farmàcia i màster en Ciències Farmacèutiques per la Universitat Hebrea de Jerusalem, i doctorat en aquesta mateixa especialitat per la Universitat de Barcelona (UB). Té més de 10 anys d’experiència en la identificació de molècules candidates i en la recerca i desenvolupament de nous fàrmacs des de la fase de discovery fins a la Fase II. A més de Palau Pharma, on ha dut a terme la major part de la seva carrera, també ha ocupat diversos càrrecs relacionats amb la recerca a la Universitat Hebrea de Jerusalem, el CSIC i diversos hospitals del Regne Unit i Israel.

AB Therapeutics està ubicada al Parc de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i els seus fundadors són AB-Biotics i els doctors Carles Domènech (conseller delegat) i Jordi Espadaler (director de Recerca).

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.