Vés al contingut

En un entorn globalitzat i caracteritzat pel canvi de les regles del joc en la majoria de sectors econòmics, és important generar un valor diferencial que posicioni les empreses en el mercat, i per fer-ho cal conèixer les tendències que s’estan produint en l’àmbit internacional.

L’observació del teixit empresarial internacional, en general, i català, en particular, mostra que no existeixen sectors d‘èxit ni sectors en crisi sinó estratègies empresarials guanyadores i estratègies empresarials obsoletes.

Tenint en compte aquest context, aquest dimecres 30 de juny, ACC1Ó organitza el taller Canvi estratègic del clúster de tecnologies mèdiques a Catalunya, adreçat als responsables de les empreses d’aquest sector interessats en desenvolupar nous projectes. Durant la sessió, que començarà a les 9.45h a la seu d’ACC1Ó, els assistents podran conèixer la importància i necessitat del canvi estratègic per millorar la situació competitiva del clúster, diferents casos d’èxit i possibles projectes a desenvolupar.

El ponent del taller serà Joan Martí, gerent de Dinamització de Clústers d’ACC1Ó.
 
Programa

Dia:
30 de juny de 2010
Hora: de 9.45h a 14.30h
Lloc: ACC1Ó • Pg. de Gràcia, 129 • Barcelona

Inscripcions: ACC1Ó (Laura Arrufat) • Tel. +34 93 476 72 07 • Correu-e: larrufat@acc10.cat (places limitades)

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.