Vés al contingut

El proper 26 de novembre ACC1Ó organitza una sessió informativa sobre la sisena convocatòria EuroTransBio, una iniciativa europea a través de la qual s’ha creat una xarxa d’organitzacions nacionals i regionals per al finançament de projectes d'R+D transnacionals en biotecnologia.

Aquesta nova convocatòria, que es va obrir el passat 1 d'octubre i es tancarà l'1 de febrer 2011, ha estat llançada per 12 agències representants de països i regions europees. Cada organisme regional o estatal participant finança el soci de projecte del seu Estat o regió amb el seu programa d'ajuts. En el cas de Catalunya l'esquema de finançament serà la Línia d'Ajuts destinats a incentivar la participació d’agents catalans a les convocatòries Eranet dels projectes EuroTransBio i Manunet.

Les característiques principals d'aquesta línia seran:

Beneficiaris:

  • Grans empreses i petites i mitjanes empreses catalanes.
  • Els organismes públics de recerca, centres privats de recerca científica i desenvolupament, centres tecnològics i altres persones físiques o jurídiques únicament podran participar en el projecte com a entitats subcontractades.

Finançament:

  • Despesa subvencionable mínima per a la part catalana del projecte Eranet: 150.000 euros.
  • Ajut màxim per a la part catalana del projecte Eranet: 250.000 euros.

Termini: projectes amb una durada màxima de 2 anys.

Dates: la intensitat bruta de les subvencions es podrà incrementar fins a un 15%, fins a una intensitat màxima d'ajuda del 80%, quan un projecte Eranet impliqui almenys la col·laboració efectiva d'una pime catalana.

Dia: 26 de novembre de 2010
Hora: de 10h a 13h
Lloc: ACC1Ó • Sala d'Actes • Passeig de Gràcia, 129 • Barcelona

Programa

Inscripcions (fins el 24 de novembre)

A més, les persones interessades poden sol·licitar una entrevista individualitzada per tal de respondre dubtes o rebre assessorament a possibles projectes a presentar. S'ha d'enviar un resum amb la idea de projecte abans del 24 de novembre a 7pm@acc10.cat

Consultes: ACC1Ó (Mar Pérez) • mperezbl@acc10.cat

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.