Vés al contingut

Redacció

ACC1Ó, l'agència de suport a la innovació i la internacionalització de l'empresa catalana, organitza la segona Trobada amb els Centres de Promoció de Negocis el dies 22, 23 i 24 de maig a Barcelona. Durant tres dies, les empreses i els emprenedors catalans de tots els sectors econòmics —inclosos el biotecnològic, biomèdic i de les tecnologies mèdiques— tindran al seu abast els 34 directors d’ACC1Ó de les principals capitals econòmiques del món. Amb ells, podran dissenyar el proper pas de la seva expansió internacional i descobrir noves oportunitats de negoci que s'han identificat en diversos països. Aquestes entrevistes són gratuïtes i serveixen per dissenyar un projecte a mida de les necessitats, característiques i situació específica de cada empresa.

A més de les entrevistes personalitzades, se celebraran diversos seminaris, oberts i gratuïts, on es presentaran les oportunitats de negoci més recents en diferents mercats (Brasil, Colòmbia,  Àfrica subsahariana, el Japó, Corea del Sud...) i l'experiència d'empreses fortament internacionalitzades.

En el marc de la Trobada, el dia 24 de maig, es farà la Jornada Iniciació a l'Exportació dirigida a totes les empreses que volen analitzar el seu potencial exportador i dur a terme un full de ruta personalitzat amb els mercats potencials i la manera d’accedir-hi. La jornada és de caràcter pràctic (màxim 20 assistents) i l'impartirà un expert en internacionalització.

Programa

Inscripció a la Trobada amb els Centres de Promoció de Negocis (gratuïta)

Inscripció a la Jornada Iniciació a l'Exportació (cost de 50 euros)

Dies: 22, 23 i 24 de maig de 2012
Lloc: ACC1Ó Passeig de Gràcia, 129 Barcelona (mapa)

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.