Vés al contingut

Acte "Train the trainers"

Els inversors públics i privats reconeixen el potencialment enorme valor afegit dels productes biotecnològics per l'economia i la societat. Però, com avaluen els projectes les agències universitàries i els inversors privats? Com calculen el risc inherent d'una operació biotecnològica? Quins són els factors clau implicats en la presa de decisions sobre inversions en diferents etapes del desenvolupament d'una companyia? Com s'assoleix un bon acord d'inversió?
Les universitats assisteixen amb orientació, transferència de tecnologia i altres activitats de preincubació, abans de l'establiment de les empreses. Els governs implementen projectes per identificar i promoure projectes que generin valor.
El capital risc ajuda a accelerar la comercialització d'idees en biotecnologia. Una xarxa d'emprenedors, inversors potencials i proveïdors de serveis, així com agències públiques i privades compromeses amb el desenvolupament econòmic, estan implicats amb projectes universitaris en etapes avançades i amb empreses biotecnològiques.

Aquest esdeveniment del programa "Train-the- Trainers", organitzat per la BioRegió de Catalunya, es dirigeix a millorar el nostre coneixement sobre com les institucions públiques i privades analitzen i avaluen projectes de recerca per a determinar el seu risc i identificar oportunitats de negoci.

Programa de la jornada

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.