Vés al contingut

L’empresa biotecnològica Advancell ha inaugurat un laboratori al Parc Científic de Barcelona (PCB), on la companyia té les seves oficines centrals. Les noves instal·lacions acullen una zona destinada a l’àrea de cultius i producció de reactius per a empreses de la indústria farmacèutica, química, alimentària i cosmètica. S’hi produiran alguns dels principals productes d’Advancell, entre ells, CacoreadyTM, comercialitzat des de fa poc als Estats Units i el Canadà, i Isocyp-ToxTM, el llançament del qual ha estat recent. A més, el laboratori disposa d’una zona per la biologia de la pell, on es realitzen tests per determinar tant la seguretat com les propietats i beneficis de determinades molècules cosmètiques.

El nou laboratori i la incorporació de Kenneth Weissmahr com a nou director general responen al pla estratègic de la companyia. Weissmahr, que procedeix de la consultora internacional Monitor Company i està especialitzat en el sector farmacèutic i en el biotecnològic, ha explicat que la seva tasca consisteix a maximitzar els esforços d’Advancell per posicionar la firma com a referent del sector i quintuplicar el seu valor en cinc anys, a partir de l’expansió de les vendes dels seus reactius, l’avanç en fases clíniques del seu desenvolupament terapèutic i l’explotació de la tecnologia de nanosistemes aplicada en medicina. Weissmahr també s’ha manifestat a favor de potenciar la internacionalització, objectiu que espera veure reforçat els propers anys.

Per potenciar la seva projecció internacional, Advancell participarà, al costat d’altres empreses catalanes, a la principal convenció internacional del sector: la BIO (Organització de la Indústria Biotecnològica), que tindrà lloc del 18 al 21 de maig, a Atlanta (Estats Units).

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.