Vés al contingut

REDACCIÓ

El BIO-Europe Spring, l’edició de primavera del principal congrés europeu de partenariat especialitzat en biotecnologia i indústria farmacèutica, es farà del 14 al 16 de març de 2011 al Centre de Convencions de Milà (Itàlia). Organitzat per l'empresa EBD Group, el BES atrau anualment als principals líders de la indústria biotec i farma, executius sènior, responsables de desenvolupament de negoci, inversors i experts del sector en general. El 73% dels assistents són europeus, el 19% nord-americans i el 8% restant asiàtics.

Per facilitar la participació de les empreses biotecnològiques d'arreu de l'Estat espanyol al congrés, Asebio, ICEX i Genoma España –amb el suport de Biocat pel que fa a l'àmbit de la BioRegió de Catalunya– han llançat diversos ajuts econòmics:

  • ASEBIO: els socis d’Asebio poden gaudir d’un descompte de 200 euros en la inscripció al congrés, sobre la tarifa en vigor en el moment de fer el registre. Per obtenir aquest descompte cal escriure “Asebio Member” al requadre “Comments” del formulari de registre a la web del congrés.
  • ICEX: ofereix, a través d'Asebio, una borsa de viatge de 410 euros per empresa. El nombre de borses és limitat i s’atorgarà per rigorós ordre d’inscripció. La data límit és l’11 de febrer de 2011. Per sol·licitar-la cal contactar amb Esther Campos (ecampos@asebio.com). 
  • GENOMA ESPAÑA: ofereix a les empreses biotecnològiques que hi participin una subvenció de 800 euros per a la inscripció al partenariat. La documentació cal adreçar-la a Genoma España després d'haver finalitzat el congrés (la data límit és el 30 de juny de 2011). Per sol·licitar-la cal contactar amb Jose María Toro (jmtoro@gen-es.org • Tel. +34 91 449 12 50).

Reunions one-to-one

El punt fort del BIO-Europe Spring són les seves sessions de partenariat (9.000 reunions one-to-one en l'última edició que es va fer a Barcelona, el març de 2010), que finalitzen en nombrosos acords de tipus comercial, financer i de recerca. Prèviament al congrés, els assistents tenen l'opció d'utilitzar un programari on-line que facilita la cerca de socis potencials i que coordina l'agenda de reunions. Aquest sistema s'ha convertit en el més efectiu d'Europa fins el punt que s'ha incorporat en altres congressos com Biospain.

  • One-to-one partnering meetings
  • Sessions: conferències i workshops amb ponents d'alt nivell que aporten un anàlisi de l'actualitat i comparteixen la seva experiència amb el públic.
  • Presentacions d'empreses: biotecnològiques i farmacèutiques presenten els seus productes, tecnologies i missions empresarials en presentacions de 15 minuts. D'altra banda, les joves empreses innovadores tenen un espai anomenat Next Generation sessions per presentar la seva activitat en 7 minuts.
  • Exposició: una exposició internacional dels principals líders d'aquesta indústria. Hi ha un espai especial amb descomptes per a les joves empreses innovadores.

Les empreses i entitats de la BioRegió de Catalunya que vulguin més informació poden contactar amb:

Biocat
Montse Daban
events@biocat.cat
Tel. +34 93 310 33 69

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.