Vés al contingut

En el marc del programa COPIT, el Parc de Recerca UAB (PRUAB) organitza una trobada de col·laboració empresarial, el dia 19 de novembre a l'Edifici Eureka a Bellaterra, dirigida a empreses, entitats i grups de recerca del sector biomèdic i de les tecnologies mèdiques amb la finalitat d'establir entrevistes bilaterals entre els participants i fomentar la col·laboració entre ells. Les entrevistes duraran un màxim de 15 minuts.

Programa

9.15 - 9.45h Recepció participants i entrega de documentació
9.45 - 10.00h Benvinguda
10.00 - 13.00h Trobades bilaterals
13.00 - 13.50h Còctel-networking
13.50 - 14.00h Cloenda

El programa COPIT és una iniciativa del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç, que compta amb el cofinançament del fons europeu FEDER i amb la col·laboració de l'Escola d'Organització Industrial (EOI), l'Associació de Parcs Tecnològics d'Espanya (APTE) i la Coordinadora Espanyola de Polígons Empresarials (CEPE). Pel que fa a l'àmbit de Catalunya, hi participen el PRUAB, el Parc Tecnològic del Vallès (PTV), 22@Barcelona, TecnoCampus Mataró-Maresme, el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lledia i Pimec.

COPIT ha d'ajudar a fomentar la cooperació entre empreses i altres institucions que generin tecnologia en l'entorn dels parcs científics i tecnològics i, també, dels polígons industrials. Tot això ha de conduir a una millora de la competitivitat de les pimes i a la creació d'intercanvi d'ofertes i demandes tecnològiques.

El Parc Tecnològic del Vallès (PTV) també participa en l'organització d'aquesta jornada. Concretament ha programat una trobada paral·lela –el mateix dia, hora i lloc–, però centrada en el sector de l'aigua, l'energia i el  medi ambient.

Biocat hi col·labora en el marc d'un dels seus eixos estratègics, potenciar la competitivitat empresarial del sector biotecnològic, biomèdic i de les tecnologies mèdiques, propiciant que es posin en marxa polítiques, programes i iniciatives que permetin a les companyies catalanes actuar amb èxit en el mercat global.

Inscripció (cal complimentar el formulari i enviar-lo a marta.cortijo@uab.cat).

Consulta les pimes inscrites

Dia: 19 de novembre de 2010
Hora:
de 10h a 13h
Lloc:
Edifici Eureka • Campus de la UAB • Cerdanyola del Vallès (Barcelona)

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.