Vés al contingut

La primera trobada de la quarta edició de l’Open Innovation Forum, programa que posa en contacte reptes plantejats per empreses amb grups de recerca de la BioRegió, s'ha celebrat aquest mes en format virtual. Un total de 70 participants, entre empreses i solucionadors, s'hi han registrat, i s'han realitzat 30 reunions per intentar resoldre els 15 reptes d’innovació plantejats per les companyies. Els reptes s’inclouen dins de sis àmbits de coneixement: Salut i Ciències de la Vida, Alimentació, Química, Energia i Recursos, Sistemes Industrials i Mobilitat.

Atès que aquest any continua sent atípic per la pandèmia de Covid-19, Jordi Naval, Director General de Biocat i Joan Romero, Conseller Delegat d’ACCIÓ han participat en l’acte de benvinguda, que s’ha realitzat en format virtual. Mitjançant també una gravació de vídeo, Pep Orellana, Consultor Senior d’ACCIÓ, ha fet un repàs de les convocatòries d’ajuts per a empreses, que es troben obertes actualment.

L'Open Innovation Forum està organitzat per Biocat, la Fundació Bosch i Gimpera, UPF Ventures, el Parc de recerca de la UAB i CIT-UPC, amb la col·laboració d’ACCIÓ, l’Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC), l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB), la Universitat de Girona (UdG), la Universitat Rovira i Virgili (URV), el Vall Hebron Institut de Recerca (VHIR), la Xarxa d'R+D+I Energy for Society (XRE4S), la Xarxa de Referència en Tecnologies dels Aliments (XaRTA) i la Xarxa de Referència en Biotecnologia (XRB). Els col·laboradors d'aquesta edició són: CSIC, IISPV, IRB IREC, UdG, URV, VHIR, Catalonia Bio & Health Tech, XRE4S, XIA

Llançament Technology Showcase

Durant l’acte de benvinguda, el Director General de Biocat ha informat que la plataforma del Technology Showcase ja es troba disponible. “Aquest projecte pretén presentar totes les tecnologies disponibles del nostre ecosistema de recerca, organitzades en grans blocs temàtics perquè les companyies puguin trobar solucions a les seves necessitats”, ha destacat. Està previst que el Technology Showcase es realitzi l’1 i 2 de desembre.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.