Vés al contingut

Posar en contacte ciència i negocis per ajudar a crear un entorn bioemprenedor: aquest és l’objectiu de Health & Bio Team Dating, una trobada que el proper 3 de desembre permetrà a científics i gestors trobar-se en breus reunions de partnering per formar l’equip que els permeti crear una nova empresa d’èxit.

La iniciativa està organitzada per Banc Sabadell juntament amb BiocatCataloniaBio i la Fundació Bosch i Gimpera, i s’adreça a dos grans perfils. D’una banda, investigadors amb un projecte científic relacionat amb les ciències de la vida (terapèutic, diagnòstic, prevenció, tecnologies mèdiques, digital health, etc.) que es podria convertir en una empresa, però necessiten algú que s’ocupi del pla de negoci i del fundraising.

L’altre gran perfil al qual s’adreça la iniciativa és al dels gestors: professionals amb experiència empresarial i motivació per portar una nova tecnologia del laboratori al mercat, o bé estudiants de MBA sense experiència però amb esperit emprenedor interessats en fer créixer projectes en fase early stage.

Els professionals que encaixin en un d’aquests perfils es poden registrar a la plataforma de l’esdeveniment Health & Bio Team Dating abans del 20 de novembre i omplir el seu perfil de la manera més detallada i atractiva possible, per atreure l’atenció dels altres participants i maximitzar les seves possibilitats de partnering.

 A través de la plataforma, els participants registrats podran veure els perfils de la resta de candidats, seleccionar els que més encaixin amb el seu futur equip, i respondre les peticions d’aquells interessats en el seu perfil. Uns dies abans de la trobada, cada participant rebrà un calendari amb l’agenda final de reunions, que se celebraran el 3 de desembre a Barcelona. Seguint el model del speed dating o cites ràpides, els participants tindran 30 minuts en cada reunió per presentar el seu projecte i experiència al seu potencial soci.

Fer equip per emprendre

 A Catalunya hi ha 56 centres de recerca vinculats a les ciències de la vida, que compten amb més de 900 grups de recerca i 360 projectes d'investigació segons dades de l’Informe Biocat 2013. Molts d’aquests projectes científics són susceptibles d’arribar al mercat. Entre 2011 i 2015 s’han creat a Catalunya més de 160 empreses del sector ciències de la vida, segons el Directori de la BioRegió.

 Pots seguir a Twitter tota l'actualitat de la iniciativa Health & Bio Team Dating amb l'etiqueta #HealthTeam.

 Més informació al web del Healht & Bio Team Dating

 
Organitza:
banc sabadelllogo CataloniaBio logo Biocat alta

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.