Vés al contingut

Fins a 200 euros de descompte en el registre de la propera BIO-Europe 2015 disposen els membres de la BioRegió. La 21ena edició de la fira tindrà lloc del 2 al 4 de novembre d’aquest any a Munich (Alemanya). El descompte s’aplica introduint el codi “Biocat discount”, que s’haurà d’escriure al camp dels comentaris del formulari d’inscripció.  

Aquest descompte és vàlid i compatible tant amb l’early bird registration, que finalitza el proper 31 d’agost i que ja de per si compta amb una rebaixa de 200 euros més, com amb la tarifa estàndard.

Aquesta edició de la BIO-Europe 2015, organitzada per l’EBD Group, torna a tenir com a objectiu principal el de generar partnering entre empreses o entitats dedicades a la biotecnologia bàsicament a Europa. Les reunions one-to-one, juntament amb els workshops i els debats, tindran la vista posada en crear oportunitats de negoci i relacions estratègiques entre diferents sectors: el biotecnològic, el farmacèutic i el financer.

També hi haurà un espai d’exposició (Almirall serà un dels expositors) i presentacions d’empreses que ensenyaran els seus productes, serveis i estratègies corporatives, entre elles la catalana Oryzon Genomics. Altres empreses locals assistiran a la fira del novembre, com ara Ability Pharmaceuticals, BCN Peptides, Ferrer, Fundació Clínic, Intelligent Pharma, LACER, Reig Jofre GroupSOM Biotech, i altres.

Biocat va organitzar, juntament amb EBD group, dues de les edicions de la fira (la BIO-Europe Spring) els anys 2010 i 2013, que es van celebrar a Barcelona.

Tota l'activitat de la fira es pot seguir mitjançant Twitter amb l'etiqueta #BEU15.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.