Vés al contingut

Redacció

La principal trobada de networking en ciències de la vida que se celebra anualment a Londres, Genesis 2012, i que organitza el clúster britànic One Nucleus i Scrip Intelligence, es farà el dia 13 de desembre. A més del les reunions one-to-one, molt valorades i efectives en aquest sector, el programa inclou sessions plenàries amb ponents de rellevància, sessions paral·leles enfocades a àrees terapèutiques i oncològiques i una exposició comercial. El 2011 es van tancar 720 reunions al partnering.

La sessió inaugural d'aquest any serà The UK Life Science Strategy. One Year On, a càrrec de Rt Hon David Willetts, ministre d'Universitats i Ciència del Regne Unit.

Per a les empreses internacionals hi haurà assessors experts de diferents regions del Regne Unit, que les podran orientar sobre les oportunitats de negoci en aquest mercat.

L'Associació Espanyola de Bioempreses (Asebio) —que gestiona el Pla d'Internacionalització del sector biotecnològic espanyol de l'ICEX per a 2012— ofereix un ajut de 350 euros/empresa en concepte de borsa de viatge per assistir a aquest esdeveniment. La sol·licitud s'ha de fer a través d'aquest formulari abans del 13 de novembre (inclòs).

  • Convocatòria d'Asebio
  • Inscripció (els socis d'Asebio disposen d'un descompte del 40% sobre el preu de la inscripció "Gold Delegate". Contacta amb Asebio per obtenir el codi de descompte)

Més informació sobre els ajuts d'Asebio: Esther Campos • ecampos@asebio.com • Tel. 91 210 93 74

Dia: 13 de desembre de 2012
Lloc: Queen Elizabeth II Conference Centre • Westminster • Londres (Regne Unit)

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.