Vés al contingut

REDACCIÓ

L'Associació Espanyola de Bioempreses (Asebio) ha comunicat avui el nomenament de Jorge Barrero com a adjunt a la presidència. Barrero col·laborarà en projectes estratègics donant suport a la presidenta, Regina Revilla, i impulsarà les relacions internacionals de l'associació.

Jorge Barrero és bioquímic, màster en Estudis de Ciència, Tecnologia i Societat per la Universitat de Salamanca i ha cursat estudis de postgrau en Direcció d'Indústria Farmacèutica i Lideratge en la Gestió Pública a les escoles de negoci IE i IESE. Des de l'abril de 2008 fins ara ha exercit el càrrec de director general del Gabinet de l'exministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, exercint funcions en la coordinació general de l'actuació política del Ministeri, i supervisant l'agenda pública, l'activitat parlamentària i les relacions amb els mitjans de comunicació de la ministra.

Barrero ja va ser secretari general d'Asebio durant el període de 2005 a 2008. Anteriorment, havia desenvolupat la seva carrera en l'àmbit de la consultoria estratègica en el sector biotecnològic i en el sistema públic d'R+D.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.