Vés al contingut

El Parc Científic Barcelona (PCB) i el Canceropôle de Toulouse organitzen la 1st Summer School on Medicines SSM1, que tindrà lloc a l’Institut Francès de Barcelona, durant dues setmanes (del 7 al 18 de setembre de 2009). Aquesta Escola del Medicament SSM1 pretén apropar, principalment a estudiants de doctorat, postdoctorals i investigadors, els diferents aspectes del procés que se segueix als sectors farmacèutic i biotecnològic per convertir una idea en un medicament.

L’Escola SSM1 inclourà un programa científic de conferències i visites a empreses farmacèutiques i parcs científics a Barcelona i a Tolosa, dues de les ciutats pioneres en R+D farmacèutic al sud d’Europa. Al programa de xerrades hi participaran empreses com Sanofi, Advancell, Oryzon, Almirall i Esteve, i investigadors de l’Hospital de Sant Pau, l’Hospital de la Vall d’Hebron, l’Hospital del Mar, del Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB), entre d’altres.

Els estudiants interessats es poden inscriure a la web www.pcb.ub.cat/ssm1/

La data límit d’inscripció és el 31 de juliol de 2009. Existeix un nombre limitat de beques que cobrirà el 50% del cost de la inscripció.

Biocat dóna suport a aquesta iniciativa com a acció dins del projecte d’estructuració d’un pol de competitivitat a ambdós costats dels Pirineus, l’anomenat Bioclúster Sud d'Europa, en el marc de l'Eurobioregió. D’altra banda, la directora general, Montserrat Vendrell, participarà al programa científic de conferències el dia 15 de setembre.

Consultar programa

Organitzen:Patrocina:

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.