Vés al contingut

REDACCIÓ

La Conferència Anual de les quatre Plataformes Tecnològiques de Recerca Biomèdica espanyoles es tornarà a celebrar a Barcelona els dies 14 i 15 de febrer de 2012 i se centrarà en l'Open Innovation.

Aquesta conferència anual és un fòrum de trobada per a tots els agents i institucions que treballen en la recerca i desenvolupament de medicaments, nanomedicina i tecnologies sanitàries, que permet conèixer les novetats que en el marc europeu s'estan produint en l'àmbit de les diferents plataformes. En aquesta edició es presentaran les últimes iniciatives i projectes que s'han posat en marxa a nivell estatal des de l'enfocament de la innovació en obert.

La inauguració, el dia 14 a les 9 h, anirà a càrrec de la directora general de Transferència de Tecnologia i Desenvolupament Empresarial del Ministeri d'Economia i Competitivitat, Mª Luisa Poncela; el director general de Farmaindustria, Humberto Arnés; la secretària general de Fenin, Margarita Alfonsel; la presidenta d'Asebio, Regina Revilla, i la directora general de Biocat, Montserrat Vendrell.

A continuació, es realitzaran quatre conferències: The future of Innovative Medicines Initiative, a càrrec de Trevor Jones, membre del Comitè Científic de la IMI; Centers of Excellence in Nanomedicine, per Dimitrios Stamou, director de la Lundbeck Foundation Center for Biomembranes on Nanomedicine-Universitat de Copenhagen; Innovació en obert en els centres hospitalaris i de recerca, per Lluís Blanch, director de Recerca i Innovació de la Corporació Sanitària Parc Taulí, i International Rare Diseases Research Consortium, per Josep Torrent-Farnell, director general de la Fundació Doctor Robert.

Tancaran la jornada, quatre sessions paral·leles sobre centres d'eficiència en la recerca clínica, avenços en la imatge mínimament invasiva, projectes col·laboratius en Drug Discovery, i informació als pacients sobre R+D de productes biofarmacèutics i tecnologies sanitàries.

El dia 15 es faran taules rodones al voltant de la cooperació farma-biotec-acadèmia i farma-medtech-biotec.

Programa i inscripció

Dia: 14 i 15 de febrer de 2012
Lloc: Hotel Fira Barcelona • Av. de Rius i Taulet, 1 • Barcelona

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.