Vés al contingut

Barcelona serà de nou l’amfitriona de la fira BIO-Europe Spring 2017, que se celebrarà a la ciutat del 20 al 22 de març de l’any vinent. L’edició de primavera del principal congrés europeu de partnering especialitzat en biotecnologia i indústria farmacèutica tornarà a la ciutat per tercer cop, després de l’èxit de les edicions celebrades a Barcelona el 2010 i 2013.

Biocat, entitat que coordina i dinamitza la BioRegió de Catalunya, ha agafat el relleu d’Estocolm, seu de l’edició d’enguany, en una cerimònia simbòlica celebrada durant la cloenda de BIO-Europe Spring 2016. "Estem molt contents d'anunciar que BIO-Europe Spring 2017 es durà a terme a Barcelona, seu de la forta BioRegió de Catalunya", diu Anna Chrisman, Group Managing Director d’EBD Group. "Serà la nostra onzena edició i la tercera vegada que Barcelona serà la seu de l'esdeveniment. Presentarem més de 2.500 dealmakers de la indústria farmacèutica, biotecnològica i les finances focalitzats en oportunitats de partnering one-to-one que impulsen la indústria de desenvolupament de fàrmacs.”

BIO-Europe Spring 2016 ha reunit del 4 al 6 d’abril a la capital sueca un total de 2.373 delegats de 1.377 empreses. Bona mostra del negoci que genera la fira per al sector són les més de 3.000 oportunitats de llicència i 12.400 reunions de partnering que s’hi han celebrat en aquesta edició. L’estand de Biocat a BIO-Europe Estocolm ha estat el punt de trobada per a la delegació catalana present a la fira, formada per 24 empreses i entitats, i ha acollit la cerimònia de traspàs a Barcelona com a ciutat amfitriona de l’any vinent.

BIO-Europe Spring està organitzat per EBD Group, empresa especialitzada en partnering entre els agents clau del sector de les ciències de la vida d'arreu del món. El congrés és una excel·lent oportunitat per reafirmar la posició estratègica de Catalunya i Barcelona com a centre de negocis internacional capdavanter en ciències de la vida i de la salut, atraure inversió estrangera i aprofitar els beneficis que tenen els amfitrions i les empreses locals abans i durant el congrés.

En la darrera edició celebrada a Barcelona, al 2013, van participar més de 2.000 delegats de 1.219 empreses i entitats, entre d’elles 58 catalanes. La fira va generar per a la ciutat un impacte econòmic estimat de 2,2 milions d’euros.

 

Notícia relacionada:

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.