Vés al contingut

Barcelona serà de nou l’amfitriona de la fira BIO-Europe Spring 2021, el congrés europeu de partnering especialitzat en biotecnologia i indústria farmacèutica, que tindrà lloc a la ciutat del 22 al 24 de març de l’any vinent.

BIO-Europe Spring (BES) està organitzada per EBD Group, que torna a escollir Barcelona com a seu d’aquesta fira després de batre rècords de participació en les anteriors edicions a la capital catalana, el 2010, 2013 i 2017.

"BIO-Europe Spring és l'esdeveniment anual de primavera més important de la indústria, on els principals executius de l’àmbit biotecnològic, farmacèutic i inversor accedeixen a centenars de socis potencials per fer realitat els objectius col·laboratius de les seves empreses", destaca Pam Putz, Managing Director a Europa d'EBD Group. "Després de celebrar aquest març l'esdeveniment en format totalment digital, estem desitjant trobar-nos de nou en persona el 2021 a Barcelona, on en els darrers 10 anys ja hem celebrat tres edicions altament productives i exitoses de BIO-Europe Spring”.

En la darrera edició que va tenir lloc a Barcelona, el 2017, hi van participar més de 2.500 professionals de les ciències de la vida i la salut d’un total de 1.450 empreses de 58 països. Més de 195 delegats de 110 empreses i entitats de la BioRegió hi van prendre part, incloent-hi Biocat, amb un estand que va servir de punt de trobada per a tota la delegació catalana.

“Acollir de nou BIO-Europe Spring a la ciutat confirma el rol de Barcelona com a un dels principals hubs d’innovació d’Europa”, destaca Jordi Naval, Director General de Biocat. “La visibilitat internacional que aporten aquest tipus de conferències, juntament amb l’atracció de capital risc i de directius d’alt nivell que cerquen startups i acords comercials obre moltes oportunitats a les empreses de la BioRegió de Catalunya”.

Barcelona agafa així el relleu de la ciutat de París, que havia d’acollir la fira enguany tot i que, per la crisi de la Covid-19, finalment s’ha fet exclusivament en format digital. En aquesta edició digital han estat presents una quinzena d’empreses i entitats de la BioRegió de Catalunya , com ara Ability Pharmaceuticals, Almirall, Esteve, Gebro Pharma, GP Pharm, IRB Barcelona, KYMOS Pharma Services, Laboratorios Rubió, Laboratorios Salvat, Neuraxpharm Holdco Spain, PANGAEA ONCOLOGY, Pharmacelera, Trifermed i usMIMA. Biocat també ha tingut presència online a la fira i ha contribuït a la difusió internacional de la presència catalana.

El programa 2020 ha inclòs presentacions d'empreses, panells preenregistrats, una exposició i teleconferències, tot de manera virtual. La darrera edició de l’any passat, a la primavera del 2019, a Viena, va reunir prop de 2.500 delegats de més de 1.400 empreses de 55 països diferents, i s’hi van celebrar més de 15.400 reunions i es van tancar prop de 3.600 llicències.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.