Vés al contingut

Redacció

Barcelona serà de nou l'amfitriona de BIO-Europe Spring (BES), després de l’èxit de l'edició 2010, amb l’objectiu de reafirmar la seva posició estratègica i la visibilitat internacional de la BioRegió de Catalunya. Això ha estat possible gràcies al suport i la implicació de l’Ajuntament de Barcelona i Biocat, coordinadors del Comitè Amfitrió, juntament amb entitats com la Cambra de Comerç de Barcelona, el Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) i altres agents sectorials que properament s’incorporaran. El congrés es farà de l'11 al 13 de març de 2013 al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

El BES 2012, celebrat a Amsterdam, va atraure més de 2.000 delegats de 47 països que van celebrar més d’11.000 reunions, xifres que s’espera superar en la propera trobada atenent al seu creixement constant. En aquest sentit, la trobada compta anualment amb els principals líders dels sectors biotecnològic, farmacèutic i financer i d'empreses emergents destacades d'Europa (71%), Amèrica del Nord (20%) i països asiàtics (9%).

Vols participar o patrocinar aquest esdeveniment?

L’elecció de Barcelona com a seu del BES suposa per a les empreses i entitats de la BioRegió una immillorable oportunitat de potenciar la visibilitat davant els líders de la presa de decisions de la indústria biotecnològica i farmacèutica internacional amb unes condicions avantatjoses respecte altres edicions europees. En el següent dossier es detallen les característiques del congrés, les diferents modalitats de participació i les possibilitats de patrocini.

Dossier informatiu

Si estàs interessat en aquests o altres tipus de participació, pots posar-te en contacte amb Adela Farré (afarre@biocat.cat) o Silvia Labé (slabe@biocat.cat).

Biocat, a BIO-Europe Hamburg

Biocat és Gold Sponsor del congrés de tardor BIO-Europe 2012, del 12 al 14 de novembre a Hamburg (Alemanya), on hi serà present amb un estand (núm. 20) a la zona d'exposició. A banda de promocionar les potencialitats del bioclúster català, Biocat també aprofitarà aquesta plataforma per donar a conèixer la propera edició de primavera de la trobada a Barcelona.

Comitè Amfitrió:

               

     

        

Patrocinadors:

               

       

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.