Vés al contingut

La 15a edició de BIO-Europe Spring (BES) arriba a Barcelona en format virtual a causa de la pandèmia del coronavirus SARS-Cov-2. En aquesta edició, Biocat, CataloniaBio & Healthtech i ACCIÓ són Platinum Espònsors, i les empreses i entitats de la BioRegió gaudiran de descomptes importants en el preu del registre. BIO-Europe Spring, que tindrà lloc els dies 22, 23, 24 i 25 de març,  és la principal trobada per a la indústria biotecnològica, farmacèutica i financera especialitzada en ciències de la vida i la salut a Europa. 

L’esponsorització permet que els professionals d’empreses de la BioRegió es puguin beneficiar d’un 20% de descompte en el preu del registre. El descompte es farà a través d’un codi que estarà publicat a la web de Biocat i no es podrà aplicar de manera retroactiva (una vegada ja s’ha fet el registre). 

L’acord d’esponsorització també inclou descomptes per a oficines de transferència tecnològica i investigadors acadèmics. En aquests casos, el descompte inclou el registre de cinc persones al preu d’una entrada. Els cinc professionals han de ser membres de la mateixa organització i ho han de poder demostrar amb un mateix domini de correu en el registre.

A banda de l’acord, les empreses joves poden acollir-se a la Young Company Offer, que inclou entrades a 495 € per empresa (poden inscriure’s fins a 4 persones més de l’equip de manera gratuïta). Per optar a aquesta oferta, les empreses han de complir aquestes condicions: han estat fundades en els últims tres anys; són pre-revenue (és a dir, que encara no facturen); desenvolupen una tecnologia o producte biotecnològic propi, i compten amb un equip de 10 persones o menys a temps complet. 

Entrada a la plataforma 5 setmanes abans

L’entrada a BIO-Europe Spring inclou accés a presentacions (pitches) de companyies, sessions del programa, i continguts d’empreses i espònsors des del 15 de febrer, cinc setmanes abans que comenci el congrés live per tal de facilitar el networking i reunions entre els participants. L’esdeveniment agruparà prop de 2.500 professionals del sector biotec, farma i finances de tot el món, i es preveu que s’organitzin fins a 15.000 trobades entre els participants, que es podran fer a qualsevol hora i de manera segura dins la plataforma virtual de l’esdeveniment.

BIO-Europe Spring s’ha celebrat a Barcelona en tres ocasions, el 2010, 2013 i 2017, any en què va batre un rècord de participació. La capital catalana fou designada com a seu de l’edició del 2021, però la pandèmia del coronavirus ha obligat a traslladar l’esdeveniment a un format virtual. 

Registra't!

En aquesta secció del web podeu obtenir el codi de descompte i registrar-vos a BIO-Europe Spring segons el tipus d'organització. També podeu contactar-vos si us sorgeix algun dubte. 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.