Vés al contingut

Augmentar el nombre de projectes de recerca en salut preparats per rebre inversió a la BioRegió de Catalunya: aquest és l'objectiu de The Investment Readiness Series, una nova iniciativa de Biocat que ofereix mentoria individual a projectes de recerca i els posa en contacte amb inversors per rebre assessorament i/o finançament.

La primera convocatòria, oberta fins al 21 de juliol, s’adreça a investigadors, oficines de transferència tecnològica, centres de recerca i hospitals amb projectes early stage en estratègies i/o compostos terapèutics altament innovadors. El programa és gratuït i es permet més d'un projecte per institució o investigador principal.

Els projectes que es presentin a la convocatòria s’enviaran a un grup de venture capital, venture builders i inversors corporatius que col·laboren com a partners de Biocat en aquest programa. A partir dels seus interessos, els inversors seleccionaran els projectes finalistes, que rebran assessorament individualitzat. Finalment, els dies 6 i 8 de novembre els projectes finalistes participaran en dues jornades de reunions amb una vintena d’inversors, durant les quals podran presentar el seu projecte, rebre feedback i obrir contactes per a possibles inversions.

Biocat preveu obrir cada any dues convocatòries de The Investment Readiness Series, cadascuna amb un focus temàtic diferent. El programa compta amb la col·laboració de Johnson & JohnsonBarcelona Tech City, Payment Innovation Hub, la Xarxa de Referència en Biotecnologia i ACCIÓ, i el suport de l’Obra Social “la Caixa”.

La presentació de propostes per a la primera convocatòria de The Investment Readiness Series es pot fer via web fins al 21 de juliol.

 

Amb el suport de*:

*Amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement i el cofinançament del Fons Social Europeu.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.