Vés al contingut

Biocat convida el sector català a la presentació de l’Informe Biocat 2017, l'estudi de referència de l'ecosistema de les ciències de la vida i de la salut a Catalunya. La presentació tindrà lloc el proper 5 de desembre de 9:30h a 14:00h a l’Auditori AXA de Barcelona i per assistir-hi cal registre previ.

Sota el títol “Escalant la BioRegió: Visió 2025 per a Catalunya”, l’Informe Biocat destaca el creixent atractiu d’aquest sector per a la inversió internacional, lligat al posicionament de Catalunya com a hub europeu en recerca en salut, així com l’increment del nombre d’empreses i l’ocupació al sector, entre d’altres dades.

L’Informe Biocat inclou xifres sobre el conjunt del sector i detallades per subsectors (empreses biotecnològiques, farmacèutiques, de tecnologies mèdiques i de digital health) i per organitzacions de recerca. L’informe també destaca l’avenç de la innovació en salut feta a Catalunya cap a l’impacte social i la millora de la salut de les persones.

Com a novetat, enguany l’Informe inclou una projecció dels principals indicadors del sector per a l’any 2025, i recomanacions per assolir-la.

L’acte estarà presidit pel Molt Hble. Sr. Quim Torra, president de la Generalitat de Catalunya, i el Sr. Jordi Naval, Director General de Biocat, que presentarà els principals indicadors de l'estudi i la visió 2025 de Biocat per al sector.

La trobada comptarà amb la participació de Daria Tataj, presidenta del RISE High-Level Advisory Group de Carlos Moedas, comissari de Recerca, Ciència i Innovació de la Comissió Europea, i fundadora i directora general de Tataj Innovation. També s'hi exposaran casos d'èxit de transferència de tecnologia a Catalunya i es presentarà la nova edició de l’Open Innovation Forum.

L’Informe Biocat 2017 compta amb la col·laboració d’Amgen. Per afavorir el networking entre els professionals del sector, la jornada es tancarà amb un aperitiu patrocinat per BCN Peptides i GP Pharm.

 


L'informe Biocat compta amb la col·laboració de: 

 

logo Amgen

 

Aperitiu - networking amb el suport de: 

Logo BCN Peptides      logo GP Pharm

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.