Vés al contingut

Biocat convida el sector català de les ciències de la vida i de la salut a la presentació de CRAASH Barcelona, la nova iniciativa que aproparà la recerca d’excel·lència al mercat, de la mà dels millors experts de l’ecosistema de Boston. L’acte tindrà lloc el proper 14 de febrer al matí al Mobile World Centre de Barcelona i per assistir-hi cal registre previ.

CRAASH Barcelona és ​​un programa de 12 setmanes que ajuda els equips de recerca a llançar amb èxit al mercat innovacions sanitàries en l’àmbit dels dispositius mèdics, diagnòstic i e-/digital health per millorar la salut i l'atenció al pacient.

Els equips seleccionats transferiran la seva recerca al mercat guiats per mentors experts del CIMIT (Boston), l'acceleradora de salut amb més experiència del món. En 15 anys, el CIMIT ha accelerat amb èxit més de 600 projectes de healthtech, ha duplicat la taxa de comercialització i ha reduït a més de la meitat el temps per arribar a la fase següent. A més, els equips participants a CRAASH Barcelona validaran el seu projecte en alguns dels millors ecosistemes de salutEEUU (Boston) i Europa (Barcelona, París, Delft).
 
CRAASH Barcelona és un bootcamp de l'EIT Health, el major consorci de salut europeu, i està organitzat per Biocat en col·laboració amb CIMIT. És un dels programes insígnia de Moebio, la iniciativa de desenvolupament de talent disruptiva de Biocat de la qual també forma part d·HEALTH Barcelona

L’acte de presentació de CRAASH Barcelona comptarà amb representants de l'ecosistema de Boston, del consorci europeu EIT Health i de la BioRegió de Catalunya.

En concret, l’acte serà obert per Albert Barberà, president de la Comissió Delegada de Biocat. La presentación del programa i aclariment dels posteriors dubtes correrà a càrrec de Raquel Riera, directora de Moebio. John Collins, COO del Center for Integration of Medicine and Innovative Technology (CIMIT), presentarà l’experiència de la prestigiosa acceleradora de Boston, i un representant d’EIT Health introduirà aquest consorci europeu. Finalment, la cloenda de l’acte anirà a càrrec de David Elvira, director del Servei Català de la Salut.

 

Obertura de convocatòria: 12 de febrer

El proper 12 de febrer, dos dies abans de l’acte públic de presentació, es farà pública la pàgina web de CRAASH Barcelona i s'obriran les inscripcions. Subscriu-te a la llista de distribució de Biocat per no perdre’t aquesta ni cap altra convocatòria.

CRAASH Barcelona busca projectes de tecnologia puntera (diagnòstic, dispositius i e-/digital health), sorgits de centres de recerca, instituts de recerca hospitalària i universitats de la BioRegió de Catalunya i altres ecosistemes europeus.

CRAASH Barcelona admet projectes de recerca amb un TRL 3-4 (prova de concepte / prova de viabilitat). Les empreses establertes també poden registrar-se si busquen una aplicació en salut per la seva tecnologia i/o cercar/validar el seu model de negoci.

Registra’t per assistir a l’acte de presentació de CRAASH Barcelona.

 

Amb el suport de*:

*Amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement i el cofinançament del Fons Social Europeu.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.