Vés al contingut

REDACCIÓ

Després de cinc edicions, Biospain s'ha convertit en el punt de trobada de referència del sector biotecnològic a l'Estat espanyol i en un dels esdeveniments més multitudinaris a Europa. L'edició 2012 se celebrarà a Bilbao del 19 al 21 de setembre.

Els organitzadors són l'Associació Espanyola de Bioempreses (Asebio), la Societat per a la Transformació Competitiva (SPRI) del Govern Basc i l'agència BioBasque. Biocat és un dels patrocinadors d'enguany i hi serà present amb un estand a la zona d'exposició.

Biospain 2010 va atreure 1.300 delegats de 25 països (15% internacionals), 665 empreses (23% internacionals) i 168 expositors (25% internacionals). Els principals països de procedència són Espanya (77%), França (5%), Regne Unit (3,5%), Estats Units (3%) i Alemanya (2%). El creixent interès per aquest esdeveniment no acaba aquí. Les més de 2.200 trobades one-to-one del partnering, han situat a Biospain en la setena posició mundial pel que fa a reunions celebrades (segons dades d'Asebio).

Les empreses i entitats de recerca de la BioRegió de Catalunya tenen un descompte del 15% en la contractació d'un estand i en la inscripció al congrés, i els socis d'Asebio un descompte entre el 30% i el 40%.

Pots ampliar aquesta informació a www.biocat.cat/biospain2012

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.