Vés al contingut

REDACCIÓ

Biocat i la Federació Europea de Biotecnologia (EFB) han encetat un acord de col·laboració per als propers tres anys. Els presidents de les respectives entitats, el Dr. Manel Balcells i el Dr. Mark Van Montagu, van signar a la seu de Biocat el document de col·laboració que va dirigit a consolidar la ubicació de la Federació a Barcelona –seu de l’oficina principal de l’entitat– i a unir capacitats en els àmbits d’internacionalització, organització d’esdeveniments d’interès per al sector biotecnològic, formació, i impuls de l’economia basada en el coneixement.

La Federació Europea de Biotecnologia és una entitat sense ànim de lucre, creada des de l’entorn científic l’any 1978,  formada per entitats de recerca, universitats, empreses i membres individuals interessats en la promoció de la biotecnologia en l’àmbit europeu i internacional. Actualment compta amb 225 membres institucionals i 5.000 d’individuals de 56 països. 

Amb una xarxa de 13 oficines regionals a tot Europa, l'EFB es cuida de fomentar l’ús segur, beneficiós i sostenible de les ciències de la vida, impulsant la recerca i la innovació a la frontera de la biotecnologia i proporcionant la cooperació internacional i interdisciplinària, millorar la formació de la societat i promoure el diàleg amb els científics.

Entre els beneficis que l’acord aporta a la biotecnologia catalana hi ha l’oferta de l’EFB d’incloure com a socis individuals tots els actors de la BioRegió de Catalunya, els quals podran gaudir en breu, i de forma gratuïta, dels avantatges de ser-ne membre.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.