Vés al contingut

Redacció

L'Euromediag International Convention (EIC 2012), els dies 5 i 6 de juliol de 2012 a Montpeller (França), reunirà els principals actors europeus en recerca biomèdica de l'àmbit del diagnòstic, tant de la indústria com dels centres de recerca, amb l'objectiu de buscar noves vies i aliances per avançar en la medicina personalitzada.

La convenció, que promou el bioclúster francès EuroMeDiag, compta amb la col·laboració de Biocat i l’Aliança de Clústers Europeus de Diagnòstic (EDCA), de la qual Biocat és membre fundador. La biotecnològica catalana Oryzon Genomics forma part del comitè científic de l'EIC 2012.

L'EIC 2012 s'estructura en:

  • Reunions B2B
  • Programa de debats
  • Presentacions d'empresa
  • Technological showcase presentations de l'Advanced Biotech Cluster platforms for Europe (ABCEurope). Carlos Lurigados, director de Projectes de l'Àrea d'Innovació de Biocat, forma part del jurat, entre d'altres representants d'entitats europees.

Del programa, destaquem la taula rodona IVD regulatory international landscape: how to face next challenges? que organitzen l'EDCA i Biocat, i que anirà a càrrec d'Alexander Natz, secretari general de l'European Confederation of Pharmaceutical Entrepreneurs (EUCOPE); Loïc Kubitza i Aditya Yellepeddi, director i Senior Advisor de l'equip Life Sciences & Healthcare de PwC Luxembourg; Joan Guixer, Quality Assurance & Regulatory Affais Director de Biokit, i John Burling, director d'Afers regulatoris de Roche Diagnostics (Regne Unit).

Programa

Les empreses catalanes que hi participin tindran descomptes de fins a un 40%. Aquestes són les tarifes amb el descompte aplicat:

  • Participació a les sessions i xerrades i partnering: 300 euros
  • Presentació d’empresa: 500 euros (addicionals) - Data límit: 30/5/2012

Inscripció (cal marcar l'opció Eurobiomed member / EDCA member)

Dies: 5 i 6 de juliol de 2012
Lloc: Montpellier SupAgro • 2, place Pierre Viala • Montpeller (França)

Per a més informació:
Biocat
Carlos Lurigados (Director de Projectes de l'Àrea d'Innovació)
clurigados@biocat.cat
Tel. +34 93 310 33 89

Col·laboren:

     

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.