Vés al contingut

Biocat coordinarà per desè any consecutiu la representació catalana a la BIO International Convention, la trobada de partnering més important del sector biotecnològic internacional, que enguany se celebra a la ciutat californiana de San Francisco del 6 al 9 de juny

La convocatòria que coordina Biocat per a les empreses i entitats de la BioRegió de Catalunya ja està oberta i inclou dues modalitats diferents de participació: una amb estand i l’altra sense, ambdues amb preus avantatjosos que representen un estalvi d'entre 500 i 300 euros per entrada respecte dels preus oficials. 

La novetat d’aquest any és que les dues modalitats inclouen l’entrada Convention Acces & Partnering, que permet accedir al sistema de partnering i concertar reunions al Business Forum, a més de donar accés a tot el programa de la fira. Així doncs, enguany no hi ha partnering dins del pavelló, només a la zona Business Forum se sigui o no expositorEl partnering, a més, s’amplia a tres dies i mig, i començarà el mateix dilluns 6 de juny.

Biocat farà d’interlocutora entre les entitats catalanes i l’ICEX, l’entitat coordinadora a nivell estatal. A més en aquesta edició el pavelló espanyol (estand número 605) es troba en una situació estratègica, molt a prop de la zona Business Forum i dels principals sponsors de la fira.

Les empreses que vulguin participar-hi tenen temps fins el 29 de febrer per presentar la seva sol·licitud. Per més detalls sobre com sol·licitar la partipació a la fira amb la delegació de la Bioregió de Catalunya podeu consultar la Presentació BIO 2016 - Bioregió de Catalunya

L’última edició d’aquesta fira –celebrada a Filadèlfia i amb la participació de 37 entitats catalanes (29 empreses i 8 institucions)– va reunir més de 15.800 delegats de 66 països i va propiciar més de 29.200 trobades de partnering. Així doncs, la BIO és una gran oportunitat per arribar a alts executius i decision-makers que assisteixen a la convenció per descobrir nous actors de la indústria, forjar col·laboracions i avaluar les tecnologies emergents. 

Per més informació consulta també la pàgina BIO San Francisco 2016 al web de Biocat.

 

Notícia relacionada:

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.