Vés al contingut

REDACCIÓ

Des del seu llançament el 2007, la Charité Entrepreneurship Summit s'ha convertit en una trobada internacional de caire empresarial-científic on hi coincideixen experts, investigadors, directius de Business Development, advocats en propietat industrial, emprenedors, business angels i inversors d'arreu d'Europa i Estats Units. Els dies 11 i 12 d'abril s'ha celebrat la quarta edició a l'Allianz Stiftungsforum de Berlin (Alemanya).

Alguns dels noms destacats d'aquest any, pel que fa a les Keynote Presentacions, són Peter Thiel, un dels inversors amb més èxit de Silicon Valley, cofundador de PayPal i inversor de Facebook (en les seves etapes inicials); Peer Schatz, un emprenedor "en sèrie" i líder de Qiagen GmBH des de 1993; S. Hanson Gifford, soci i director general de Foundry LLC, inventor prolífic i creador d'una de les principals incubadores de dispositius mèdics als EUA; i Axel  Ullrich, bioquímic alemany destacat i un dels empresaris de biotecnologia amb més èxit al país.

La Charité Entrepreneurship Summit és una bona oportunitat per crear xarxes. El Dr. Ramon Maspons, en representació de Biocat, ha estat convidat en una taula rodona sobre Medical City, que tindrà lloc aquesta tarda de les 17.30h a les 19.30h. Maspons és expert en valorització de la recerca, innovació als hospitals i intel·ligència competitiva, i participa regularment en discussions i debats arreu del món.

A més del programa de conferències, a la trobada hi ha una sessió de partnering, on emprenedors seleccionats de l'àmbit de la biomedicina i les tecnologies mèdiques presenten les seves idees a inversors potencials; un Businees Speed Dating, on científics i metges amb una idea de negoci intenten captar el talent de graduats i MBA i empresaris experimentats perquè aportin la seva visió; i un Unsolved Clinical Problem, on metges i científics comparteixen les seves idees sobre problemes clínics —aquest any la temàtica és radiologia i virologia— no resolts amb representants de la indústria, empresaris i capitalistes, això sí, en un entorn confidencial per tal d'obtenir retroalimentació i acabar fomentant col·laboracions futures.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.