Vés al contingut

Durant els darrers 10 anys, Catalunya s’ha situat com a punt de referència del sud d’Europa en recerca en biotecnologia, biomedicina i tecnologies mèdiques. Aquest sector –que abasta diversitat d’àmbits com la salut, les indústries farmacèutica i química, l’agricultura, entre d’altres–, és un dels que té major projecció de futur quant a oportunitats professionals.

Biocat, amb la col·laboració d’Adecco, ha elaborat l’Informe tendències d'ocupació en biotecnologia i biomedicina en el que s’exposen les 10 claus per conèixer el sector i, també, ha realitzat seixanta fitxes descriptives dels perfils professionals més demandats que es poden consultar on-line.

La presentació de l’informe i les fitxes de perfils professionals serà el dia 22 de setembre de 2010, en el marc de les jornades sectorials Porta22 (Centre per al Desenvolupament Professional de Barcelona Activa) que s’organitzen periòdicament per donar a conèixer les tendències d’ocupació als diferents sectors econòmics. Anirà a càrrec de la Dra. Marta Príncep, directora d’Innovació de Biocat.

A continuació tindrà lloc una xerrada on s’han convidat dues empreses i una entitat representatives del sector perquè expliquin les necessitats, evolució i gestió dels diferents perfils professionals en les seves organitzacions: el Grup Grifols (Sr. Francesc Cartanyà, HR Development Director), l’spin-off Bioglane (Sr. Sergi Pumarola, director general) i el Parc Científic de Barcelona (Dr. Jesús Purroy, director de Recerca i Innovació.) Tancarà l’acte, una taula rodona entorn a aquest tema, on a més dels ponents anteriors, hi participaran el Sr. César Castel, director de la divisió Adecco Medical & Science i, en representació de CataloniaBIO, el Dr. Ricard Munné, sots-president de GP Pharm.

Programa 

Presentació de l'Informe de tendències d'ocupació en biotecnologia i biomedicina
  A càrrec de la Dra. Marta Príncep, directora d’Innovació de Biocat

Parlen les empreses:
  Sr. Francesc Cartanyà, HR Development Director de Grifols
  Sr. Sergi Pumarola, director general de Bioglane
  Dr. Jesús Purroy, director de Recerca i Innovació del Parc Científic de Barcelona

Pausa-descans

Taula rodona:
  Sr. César Castel, director de la divisió Adecco Medical & Science
  Dr. Ricard Munné, sots-president de GP Pharm i en representació de CataloniaBIO
  Sr. Francesc Cartanyà, HR Development Director del Grup Grifols
  Sr. Sergi Pumarola, director general de Bioglane
  Dr. Jesús Purroy, director de Recerca i Innovació del PCB
  Modera: Dra. Marta Príncep

Torn de preguntes

Inscriviu-vos

Dia: 22 de setembre de 2010
Hora: de 17.30h a 20h
Lloc: Auditori de Barcelona Activa • C/ Llacuna, 162 • Barcelona

Si voleu rebre l’informe i l’accés de les fitxes dels perfils professionals (després de la presentació) i altres novetats sobre aquest tema, recomanem que us subscriviu al nostre servei RSS o bé que ens seguiu al Twitter.

 

Amb la col·laboració de:

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.