Vés al contingut

Aquest mes de gener el president i la directora general de Biocat, Manel Balcells i Montserrat Vendrell respectivament, han visitat les instal•lacions de l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) a Sant Carles de la Ràpita amb el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó.

Aquesta visita s’emmarca en una de les principals línies de treball de Biocat d’establir sinergies i cohesió territorial en projectes rellevants de recerca que estiguin duent a terme els agents del sector biomèdic i biotecnològic a Catalunya. D’altra banda, ha servit per obrir les portes a una futura col•laboració entre les dues entitats per al desenvolupament del projecte per crear un pol de coneixement a La Ràpita.

En aquest municipi l’IRTA disposa de dos grans centres de recerca científica centrats en l’àmbit de l’aqüicultura –amb cultius experimentals i seguiment del medi per treballar tant en la producció com en la conservació de les espècies marines-, i en l’àmbit dels ecosistemes aquàtics –adreçat a la millora de l’estat de conservació i la sostenibilitat d’aquests ecosistemes aquàtics-.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.