Vés al contingut

REDACCIÓ

El fòrum BioVision –avalat per l'Académie des Sciences– reuneix cada dos anys a Lió (França) vora 200 experts de primer ordre de l’àmbit científic, industrial, governamental i civil, per debatre sobre els principals reptes en ciències de la vida. La setena edició d’aquesta trobada es farà del 27 al 29 de març de 2011.

El debat es plantejarà al voltant de com el progrés científic i les seves aplicacions industrials, que creen cada dia noves esperances per fer front a les malalties, la malnutrició i la contaminació, obre noves preguntes i prevencions en la societat i els líders d’opinió. L'any passat va atreure més de 2.500 persones de públic.

Durant el fòrum s’organitzen una quinzena d'esdeveniments dividits en tres tracks:

  • Les perspectives dels responsables de presa de decisions a nivell internacional: sis sessions plenàries sobre els principals aspectes científics i socials relacionats amb la salut, el medi ambient i la nutrició.
  • Els avenços científics: xerrades i taules rodones sobre salut, medi ambient i nutrició.
  • El negoci en ciències de la vida: 25 experts de la indústria tractaran aspectes empresarials d'aquest àmbit.

Per primer cop, una eina de partenariat permetrà treure més rendiment de la presència al fòrum: http://www.biovision.org/bv2011/networking.html

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.