Vés al contingut

Redacció

Bojos per la biomedicina és un curs de l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona), amb el suport de la Fundació CatalunyaCaixa, per als estudiants de primer de batxillerat que tinguin interès i mostrin aptituds en el camp de les ciències biomèdiques.

Durant 18 dissabtes (de gener a desembre de 2013), els joves tindran l'oportunitat d'aprofundir en la teoria i les tècniques de 12 temes científics d'actualitat com ara la biologia cel·lular i molecular, la biologia estructural i computacional i la química. Treballaran juntament amb investigadors per experimentar com es fa ciència en un centre de recerca internacional, i això els permetrà guanyar experiència pràctica en les últimes metodologies d'avantguarda i posicionar-se per a una possible carrera professional en les ciències de la vida. El curs serà gratuït i s'impartirà en anglès.

Per participar-hi serà necessari passar un procés de selecció on es valorarà l’expedient acadèmic, les recomanacions del professorat, una carta de motivació i una entrevista personal. La data màxima per enviar les sol·licituds és el 31 d'octubre de 2012.

L’IRB Barcelona col·labora amb altres iniciatives de la Fundació CatalunyaCaixa com el Programa Professors i Ciència o el Programa Joves i Ciència.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.